fredag 14 januari 2011

Man kan ju faktiskt säga..

...att det är Fredag nu. För det är det ju. Även fast det är väldigt tidigt. Jag och Magnus har ju regeln att vi bara får äta godis 1 dag i veckan. Jag har valt att den dagen ska vara denna Fredagen. Vi kör från att vi vaknar till vi går och lägger sig. Alltså inte från 00-00. Men hur gör man nu då? Nu är jag ju vaken? klockan är 4. Räknas det som från man vaknat även fast jag ska gå och lägga mig snart igen? :)

Nej jag får väl helt enkelt vänta tills jag vaknat "på riktigt" och dagen börjar "på riktigt" för nu är man i något slags låtsasland. Wille ska snart bajsa så han håller både mig och Magnus vakna. Var 3 dag/natt, kan han inte riktigt sova. Han knoddar och vrider och vänder, och gråter och stånkar. Sen kommer det bajs. Framåt 05-06 på morgonen. Sen är livet toppen tycker Wille.

Snacka sötsuget jag har!!! Igår satt jag och åt russin i ren desperation. Jag tycker inte ens direkt om russin.Men vad gör man inte för att stilla det sjuka sockerberoendet man har?

Jag hann aldrig träna igår kväll. Wille var otröstlig och orolig. Vet inte varför, men nu är plötsligt ingenting bra längre när han blir trött och ledsen. Jag kan inte längre trösta på det sätt jag kunde innan, så nu hoppar han väl in i en ny fas då antar jag. Så fort man har lärt sig hur man ska göra så ändrar han riktning. Suckelisuck. Varför kan inte barn vara lätta? :) Tur att jag inte betalar dyrt för något gymkort nu när det blir så här. Jag tränar med hjälp av www.dintraning.se så jag kan ju faktiskt flytta fram träningen till ikväll istället! Det är ju lite synd men vad ska man göra?

Wille ligger nu i sitt babygym och jollrar fast på ett lite oroligt sätt. Han är inte riktigt nöjd. Men han skriker ju i alla fall inte. Jag bara vill att det dumma bajset ska komma nu så vi kan gå och lägga oss igen i den varma och sköna sängen. Känns som jag är i ett drömland. Huvudet snurrar lite. För lite sömn. För mycket avbruten sömn helt enkelt. Man blir ju helt knasig i hövvet.

Detta var ett inlägg mest för jag inte har någonting att göra, kanske märks. Massa babbel om ingenting som ingen egentligen orkar läsa. Så har du tagit dig ända hit ner. Så är jag imponerad! Lämna en kommentar om du läser det här sista. Skulle vara roligt att veta vilka som läser i vått och torrt :)

5 kommentarer:

  1. Klart ja läser:) har du testat o massera hans mage o cykla me hans ben o trycka dom lätt mot magen? Brukar snabba på bajsandet:) kram

    SvaraRadera
  2. hahaha vad roligt jag läste allt :)
    och jag tänkte på precis samma sak som maria här ovan skrev.. massera magen (medsols) lite lätt och cykla med benen..

    SvaraRadera
  3. Maria: Du är så söt som läser allt. Inte ens jag skulle läsa allt och jag är en bloggoman :)

    Maria&Alexandra: Tack för tipset. Jag gjorde detta. Det kom massa gaser. Men inget bajs. Och nu är kl 10 och fortfarande inget bajs. Skumt. Men det kommer väl.

    SvaraRadera
  4. kan ju inte hoppa av på mitten... då vet man aldrig vad man missar :)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar