onsdag 26 januari 2011

Beautiful Blogger Award Igen :)


Ja då var det dags igen! Den här fick jag av snälla Sara.
Tack så mycket för att du tänker på mig! :)

Regler: * Kopiera in bilden och länka till den du fått den av.
* Ge Awarden till 7 andra bloggare.
* Skriv 7 intressanta saker om dig själv...

1. Jag har tappat kjolen framför flera hundra åskådare när jag var med i en teaterpjäs. Jag skulle spela en cheerleader som hoppade och skuttade. Min kjol var alldeles för stor och sypersonalen hade inte hunnit fixa det, så på premiären hade jag fått sätta fast kjolen med en säkerhetsnål. I slutet på öppningsnummret när vi skulle liksom hoppa upp och viffta med våra pompoms högt upp i luften, då åkte kjolen ner. Något pinsamt kanske.

2. Jag har mustasch! Det märkte jag efter förlossningen när jag stod och tittade mig i spegeln, att jag plötsligt fått mustasch. Det är inte mycket direkt, och det är väldigt ljusa hårstrån, men va tusan!?  Nog att jag visste att jag är lite manhaftig ibland, men mustasch? Kom igen!

3. Jag tål inte smärta! Jag måste ha den lägsta smärttröskeln i världen. Jag tycker allt gör ont och har därför i hela mitt liv varit totalt livrädd för en förlossning. Jag klarade förlossningen oväntat bra, nästan bättre än vad jag klarar av en sticka i fingret och trodde därför att jag nu var oförstörbar, och att jag nu klarar all smärta i världen. Men det dröjde bara någon dag innan jag brände mig lite smått på kaffekannan här hemma och började nästan lipa. Där sprack den illusionen. 

4. Ett av mina smeknamn är Wille. Det är inte därför Wille har fått sitt namn. Jag tänkte inte ens på det när namnförslaget kom på tal. När jag blev gravid med Wille hade jag varit borta från universitetet så länge (Det var bara där folk kallade mig Wille) och det var över ett år sedan någon hade kallat mig det. När en släkting sedan gav mig förslaget "Wille" så kändes det så rätt. Så hemma. Så naturligt. Konstigt. Det var ju mitt egna smeknamn. Haha.

5. Jag kan spela säckpipa! Inte riktig säckpipa iofs. Men jag kan göra en riktigt bra imitation av en riktig säckpipa som gör att min syster kvider av skratt. (I alla fall klockan 3 på natten i ett varmt hotellrum på Rhodos) :) 

6. Jag älskar att klämma! Många förstår mig till 100% och delar min besatthet, och många tycker säkert att det är skitäckligt. Men en av de saker jag älskar att göra är att klämma sönder saker. Det kan i princip vara vad som helst bara jag får klämma sönder det. Men det bästa är ju helt klart finnar. Åh vad jag älskar att klämma finnar, och porer. mmmmm 

7. Jag skriver snabbt på datorn. Och då menar jag fruktansvärt snabbt! :) 

Vill ni läsa mer intressant fakta, så har jag fått 2 tidigare awards.

Jag utmanar

1 kommentar:

  1. Under min första graviditet märkte jag att jag fick myyycket ljust hår på "kanterna" av kinderna.
    Antingen har jag vant mig nu eller så är det borta haha

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar