torsdag 13 januari 2011

Skämmes ta mig fan!

Idag skulle vi på information på Babysimmet. Jag hade fått ett sms från Erika "Glöm inte att ta med pengar, man ska betala där". Vad tror ni jag glömde? Plånboken självklart! Men det gick bra, jag får betala nästa gång istället. Sedan blev det jättestressigt när vi skulle åka dit, panikartat nästan. Allt gick fel! När jag kom fram och tog av Wille hans overall, ja då ser jag, han har ju inga strumpor på sig! Där är vi i en stor kall sal, och Wille har inte ens strumpor. Där kände jag mig ju urusel!

Sen hände en sak till som jag nästan inte ens vill berätta, för då kommer jag väl bli påhoppad av arga mammor som skriver vilken idiot jag är. Men jag glömde att spänna fast Wille i bilbarnstolen!!?:( Bilbarnstolen satt ju självklart fast, men Wille satt inte fast i stolen. Jag var så himla stressad, och så himla inriktad på att komma fram till babysimmet i tid, så jag glömmer spänna fast min bebis! Hur dålig kan man bli? Tänk om någonting hade hänt! Jag hade aldrig förlåtit mig själv. Men nu har jag lärt mig av det i alla fall.

Hur stressad jag än blir, kommer jag aldrig glömma att spänna fast Wille! (eller strumpor)

4 kommentarer:

  1. Du är bara människa gumman. Ja har glömt spänna fast nathalie oxå. Paniken man får när man märker de o alla tankar som kommer e straff nog för en. Kram

    SvaraRadera
  2. Jag har glömt spänna fast Hugo också. Eller det var innan jag hade en bilstol med bas. Så han var fastspänd i sitt babyskydd men jag hade glömt bälta... USCH vilket hemskt dåligt samvete man får efter det.. Knappt så man vågar prata om det.

    SvaraRadera
  3. jag är en människa som HATAR komma sent o är hellre där en timme innan, typ. :P Men de blev annorlunda när min Wille kom. Så strunt i om du trillar in 10 minuter sent. Man kan inte alltid passa tider när man har en liten, så är de bara. :)

    SvaraRadera
  4. Maria: Ja det var verkligen straff nog. Jag kände mig så jädra dum och sen skrev jag det i bloggen också, för att straffa mig själv lite mer! För att verkligen aldrig göra om det!

    Josefine: Ja det var samma med Wille, bilbarnstolen satt fast, men inte Wille. Då är det ju lite sak samma. Men usch. Ja nej vi ska inte prata om det! Ingenting hände, så vi kan andas ut.

    Cicci: Ja det är hemskt att komma för sent. men jag har också accepterat att det är ok att komma för sent ibland. Men denna gången ville jag verkligen inte missa mötet, för willes skull. Men istället kunde hemska saker hänt :(

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar