onsdag 26 januari 2011

Vinn en personlig almanacka

Jag har tröttnat på mitt bloggnamn "noonewantsforever" det är långt, och jag står inte för det längre. Jag vill ha någonting nytt och jag behöver er hjälp att hitta mitt nya namn! Jag ska starta en egen domän och behöver ett namn som jag trivs med. Ni vet ju att jag vann två personliga almanackor för ett tag sedan! Den ena har jag gett bort till en vän som behövde lite uppmuntran, och sen visste jag inte riktigt vad jag skulle göra med den andra, det var ju inte meningen att vinna i båda tävlingarna riktigt, så jag bestämde mig för att någon annan helt enkelt får vinna den:)

Tävlingsregler

*Ge mig namn-förslag till min nya Domän.
Kanske älskar jag just din idé. Skriv ditt förslag i en kommentar tillsammans med din E-post. Du kan skriva hur många förslag du vill! Personen som gett det förslag jag i slutändan använder vinner en personlig almanacka i valfri storlek värde 325 kr + Äran och länkar självklart :)


Helst:
-Ingenting med åäö eftersom det ska vara ett domännamn.
-Nått som funkar även i framtiden. Alltså inte "UngMamma" eller "WillesMamma". För jag kommer inte alltid vara ung och jag kommer inte bara vara Willes mamma heller. Jag vill ha fler barn! :)
-Gärna ett kort namn som sätter sig på minnet

Tävlingen avslutas när jag har fått mitt namn! :)
Låt fantasin flöda!!


Ps. Lägg gärna till mig på Bloglovin!

61 kommentarer:

  1. Jag gillar ditt namn som du döpt bloggen till just nu tillfälligt "Mitt nya liv". Det namnet sammanfattar verkligen allt du är med om nu. Första gångsmamma och ditt nya mer hälsosammare liv. Jag ser dig som "Erika - mitt nya liv". Jag skulle berätta för sambon om din rockrings-tabbe vid jul och sa hos bloggen "mitt nya liv såg jag den filmen"... ;)

    SvaraRadera
  2. kom på ett till förslag och det är "Hic et nunc" som betyder "Här och nu" på latin. Din blogg handlar med om vardagen och ditt liv kring ditt barn just "här och nu" :) Funkar ju både på latin och på svenska :)

    SvaraRadera
  3. Ja, noonewantsforever är lite långt. Ska fundera lite på något annat. Först ploppade unikaerika upp...

    SvaraRadera
  4. *UgnMammaTalar
    * ErikasLivIOrd

    SvaraRadera
  5. Jag är inte med och tävlar men kan komma med förslag :)

    Erikaw
    Mitt nya liv
    Erikaochwille
    willesmamma
    alskadewille

    Hmmm.. vad kostar en domän förresten?

    SvaraRadera
  6. mittnyalivmedwille(också ganska långt iofs)
    wille-mittliv


    beabofink@hotmail.com

    SvaraRadera
  7. * Family time
    * Care for life
    * Care to live
    * Love and be loved
    * Livets goda ting
    * Livets gott och blandat
    * En smak av livet
    * Livets söta och sura
    * Livets (alla) godsaker

    hannablog@hotmail.com

    SvaraRadera
  8. Mitt Nya Liv som du själv kallar bloggen är klockrent, men jag gissar att det inte känns riktigt du eftersom du inte nyttjar det.

    En spinoff på det möjligen?
    Erikas Liv?
    Erikas Tid? (som i det här är mitt liv, det här är min tid)

    Eller Erikas Värld, kanske? Det gillar jag, riktigt bra, deskriptivt, fungerar för allt, både eget liv och livet med ett barn eller flera, är ganska kort, fokus på DIG, men innehåller förstås ä.
    Funkar dock med www.erikasvarld.se utan att se dumt ut.
    En tjej vars blogg jag läser som heter Erikas Condo, det sätter sig! Erikas Värld är nästan lika bra.

    Come what may är en titel jag gillar också och funderade på själv, kanske har en lite depressiv klang men symboliserar för mig leva i nuet. Om du vill köra vidare på det engelska temat röstar jag på det, lite i samma andra som det nuvarande, något kortare.

    Älskade barn, kanske?
    Återigen det där ä:et. Det går bra med ett barn eller flera. Frågan är om fokus ska vara på att man är förälder när man bloggar, eller att man är sig själv. Beror på vad man bloggar om primärt, men i ditt fall tycker jag att du ska fokusera på dig.

    Jag hoppas något förslag faller dig i smaken, jag har försökt vinna en sådan där almanacka så många gånger så att det är löjligt, min egen domän borde vara jagvillhaensåndärjäklaalmanackanu.se ;)

    Lycka till! Jag återkommer om jag kommer på fler bra förslag :) Men jag gillar Erikas Värld ;)
    Hälsningar Andrea
    andrea.sandell@gmail.com

    SvaraRadera
  9. Jag fortsätter spåna:
    Erika i Underlandet (kanske långt, men snyggt)

    Jag - Erika Wilhelmsson (Jag har en gammal, gammal bok som heter Jag Kalle Anka, den gillas, men långt)

    Erika Wilhelmsson rätt och slätt?
    erikaw.blogg.se som domän?

    Fru Wilhelmsson ?

    Inte bara mamma (föreslog min man :)

    Erikas paradis


    Äh. Gillar fortfarande Erikas Värld bäst, det satte sig direkt. Vad den än heter kommer jag läsa den iallafall :)

    /Andrea

    SvaraRadera
  10. Andrea: Åh vilka bar förslag. Du får gärna komma med fler!! Jag tycker nästan om alla :) Fast jag vågar inte riktigt satsa än. Det är ändå en domän jag ska ha "föralltid" om man säger så. Så vill inte hoppa på första bästa. Fru wilhelmsson vill jag inte heta för jag hoppas att få heta Fru walter snart :) Om nu min sambo frågar någon jädra gång, haha:) Inte bara mamma, var superbra, men tyvärr upptaget. Erikasparadis låter som någon bordell, haha. Men fortsätt fortsätt! kram

    SvaraRadera
  11. Du får ta och heta Fru Walter då så kanske han fattar piken, haha! Fru W är dock dubbelfunktionellt ;)

    Bordell, haha.. det har du ju rätt i ;)

    Ska hälsa maken att du gillade hans förslag :)
    Ska fortsätta klura helt klart. Men min röst ligger ännu på Erikas Värld, låter fortfarande sjukt bra. Går i enlighet med dina kategorier också, Erika ska bli fit, Erika tipsar, Erikas klipp... Bloggen måste nästan heta något med Erika.

    Erikas.. nä, jag kommer inte på något mer, bara massa förslag som jag förkastar innan de ens kommer i skrift. Får sova på det, och hoppas att ingen annan kommer på något bättre :)

    SvaraRadera
  12. Erika betyder ju ensam härskare och ensam härskare på fornnordiska heter Airikr - viket hade varit fint som domännamn :-)

    Kram Stina
    fladdor@gmail.com

    SvaraRadera
  13. Mitt eRika Liv
    Read Me
    MeMEmE
    DubbelW alternativt TrippelW då :-)
    Min första tanke var Wilhemssonskan men det funkar ju inte om du byter efternamn...

    SvaraRadera
  14. Konsten att vara Erika / Att vara Erika
    Det drömde jag iallafall att din blogg hette inatt, det och att du bodde på Hogwarts. Hur knäpp är man på en skala om man drömmer om en blogg?

    SvaraRadera
  15. Andrea: hahaha. Du ger mig då ett gott skratt :) Ska jag ta det som en komplimang att du drömmer om min blogg då kanske? :)

    SvaraRadera
  16. Antingen det eller så är det något fel på mig ;) Tror att jag hade den här namntävlingen i huvudet i går kväll, så det kan bli;)

    SvaraRadera
  17. Har tipsat om tävlingen här

    http://molnboanna.blogg.se/2011/january/almanacka-avslutas.html

    SvaraRadera
  18. Det här blir ju svårt när alla andra i princip har skrivit det man själv tänkte skriva, men tänkte tipsa mer om hur du får ett namn som passar dig.

    Tänk på varför du har din blogg/hemsida, vad är syftet och vilka tänker du ska läsa den? Är det företag osv. och en chans in i karriären bör du satsa på ett namn som många kommer ihåg och som sticker ut lite men som samtidigt symboliserar dig och står för dig och ditt liv.

    Kram Sanna
    mammasvardag@hotmail.com

    SvaraRadera
  19. Hej! Har några förslag:

    dagenidag
    mylifemyway
    eternity
    loveandlive
    goodlife

    Mvh Annelie
    a.e.m-49@hotmail.com

    SvaraRadera
  20. LivetsomErika
    LivetsomE

    är mina förslag på ditt nya namn! =)
    Lindali__88@hotmail.com

    SvaraRadera
  21. Vet att du inte vela ha med åäö.
    men här kommer en 'ndå

    i en Värld full av liv
    En värld full av liv
    lifesuprise


    Elin Vikman
    Lillvikman@hotmail.com
    flickannorr.blogg.se

    SvaraRadera
  22. mylifeinwords kanske? :)
    min blogg är anjahakanson.blogspot.se, om jag vinner kan du kontakta mig där. :)

    SvaraRadera
  23. detta är lite svårt, ville egentligen inte vara med i denna tävling för jag är inte riktigt den här ''tävlings människan'' Men en almanacka är något jag verkligen behöver i och med att det är bra att ha någon om man tycker om att skriva ner viktiga saker på papper/böcker, just nu skriver jag mina skolaktiviteter, läxor, utvecklingssamtal och andra uppgifter på lösblad. Och varje butik jag hittat någon bra i så har det varit slut nästan gång jag återvänt, eller så har det inte varit just den jag vill ha. Jag har väl kanske inte tur med någon... eller vad man ska säga haha. men hoppas något av mina domäner hjälper dig! :))

    *MittLivSomMamma - kanske långt men det är enkelt att komma ihåg. Och mamma kommer du ju alltid att vara.

    * ErikasDagar - du kanske nu tänker att det inte det bästa i och med att du inte bara skriver om dina dagar men om man ser det så här '' vad brukar jag göra på dagarna?, jo du gör ju massor, du tänker, tycker, du får olika nyheter osv så är det en rätt så bra domän

    * ErikaWilhelmsson - enkelt och fint, det står för ditt förnamn och efternamn

    * ErikaWilhemlssonsLiv - detta är med enkelt och står för allt du gör och vill skriva om

    * ErikasLiv - detta är nog ett bra tycker jag för att det är både enkelt att komma ihåg och att det handlar om just ditt liv och ingen annans, dina åsikter, dina tankar, dina tävlingar, dina dagar, dina nyheter osv.

    * ErikaWsTD - nu kanske du tänker '' vad menar hon med WTD'' men W står för ditt efternamn, ett litet 's' står för att det är ErikaWilhelmssonS blogg. T står för tävlingar och D för dina dagar. Och för att folk ska förstå så kan man ju alltid skriva på sin header hela namnet (ErikaWilhelmssons tävlingar och dagar) under din domän text (om man vill ha med sin domän där) eller bara det på din header :)

    Detta är alla mina förslag. Hoppas jag nu har den här ''turen'' med att vinna en almanacka. Och om jag nu har det så har du min blogg adress här '' http://RaashaaS.blogg.se '' Hoppas något hjälpte eller att du blev intresserad av någon av dessa domäner. Ha en bra dag.
    Kram! :)

    SvaraRadera
  24. livsresan
    dagboksblad
    fast egentligen skulle din blogg under egen domän helt enkelt bara kunna heta Erikas.
    Kort, konkret och bara ditt! :)
    http://tjockisbullen.blogg.se/tavlar/2011/january/tavla362.html har även länkat!

    SvaraRadera
  25. Varför inte
    *Erikas World?

    Då får du ju med både Erika och W?

    eller

    *Allt om Erika?

    SvaraRadera
  26. Vad tror du om?
    Erikasfamilylife
    eller Erikamedflera

    Min mejl är Hannarebeckap@hotmail.com

    SvaraRadera
  27. Några fler..

    Erikajag
    jagErika

    Och min mejl är fortfarande Hannarebeckap@hotmail.com

    SvaraRadera
  28. Life By Erika

    My Life By Erika

    Mitt Ibland Erika

    Några förslag... =)

    Kram Erica
    erica@piggelinen.se

    SvaraRadera
  29. Jag tycker om rim så här kommer några förslag=)

    Magnifika Erika
    Kika in hos Eika
    Antika Erika=)
    Barnrika Erika
    Färgrika Erika
    Snillrika Erika
    Talrika Erika=)
    Änglarika Erika

    Rim är bra för de är lätta och komma ihåg och brukar sätta sig väldigt bra!

    Kram Annika G

    ps Antika Erika var Williams förslag för han tycker vi är såååå gamla=)

    SvaraRadera
  30. Kika hos Erika funkar ju också, lite kortare men bra!
    Kram Annika

    SvaraRadera
  31. LifeasErika

    Kom på en till!

    / Rebecka
    Hannarebeckap@hotmail.com

    SvaraRadera
  32. Nu kommer jag med några till.

    Mer än bara mamma
    Erika - mer än bara mamma

    Familjen W (Funkar för vilket efternamn du än råkar ha, nu eller sen :) Och W slutar ju alla i familjen på, en del till och med börjar ;)

    Hemma hos familjen W
    Hemma hos Erika
    Erikas dagbok

    Livet med Erika
    Livet hos/med Familjen W

    erikas som någon skrev är en toppendomän, då kan headern vara vad som, man kan ändra efter behag, men det är ändå din, erikas. Många storbloggare änvänder just den sortens domän. Problemet är att .se redan är registrerat, det var därför jag föreslog varianter på det, erikas värld, erikas liv osv, men det går ju med andra domäner också och just använda erikas.

    Vidhåller dock även mina andra förslag (ser att fler föreslagit några av dom), vill bara vidga vyerna lite med lite nya funderingar nu när det är februari och allt :)

    Hälsningar Andrea

    SvaraRadera
  33. vart kan man veta vem vinnaren är? kram:)

    SvaraRadera
  34. Vinnaren är inte dragen än. Den personen som kommer med det namnet jag vill använda kommer vinna. Än har jag inte riktigt bestämt mig för vilket namn jag vill ha, ingenting har känts helt 100. Så än är vinnaren inte bestämd.

    SvaraRadera
  35. Jag har ju skrivit förrut, men så kom jag att tänka på att du kan heta ditt förnamn+andranamn ihop? Om du nu har något andranamn vill säga :) ? Det är i och försig rätt vanligt, men det är snyggt! Tycker jag iaf ;)

    / Rebecka

    SvaraRadera
  36. ErikasPlace
    Erikascorneroftheworld (erikas corner)
    ForeverErika
    Just Erikas
    ErikaWashere
    Tänker lite allt möjligt! Så är det när man verkligen vill vinna ngt haha! =)

    SvaraRadera
  37. Jag funderade på Life is what you make it
    Kanske lite långt?
    Det är svårt, de flesta bra namnen känns redan sagda, kan du berätta vad du gillat bäst så här långt så vi vet vad vi ska fundera vidare på? Svenskt, engelskt, långt, kort?
    Erika * eller något helt annat? :)

    SvaraRadera
  38. Den fantastiska erika med familj! :)

    Det var det som jag kom på :)

    SvaraRadera
  39. Erikas Kapitel (som i flera) täcker alla faser i livet vare sig det gäller dig själv eller som fru eller som mamma ja allt! Jag tyckte det skulle vara perfekt.

    SvaraRadera
  40. Jadu det var en krånglig tävling:P

    uppochner?

    Ja familjelivet går ju just upp och ner?

    SvaraRadera
  41. Jag läste ett underbart citat igår och tänkte direkt på denna bloggen,

    “I never change, I simply become more myself.”
    — Joyce Carol Oates

    Kanske är det ditt namn? I never change, I simply become more myself.

    SvaraRadera
  42. Hejsan!
    Erika i Tiden
    Erika Mitt i Allt

    Ett annat namn jag gillar skarpt är Flisa, men det heter min hund så det vill du säkert inte ha..../Kram

    marianne.eriksson373@gmail.com

    SvaraRadera
  43. Erika med K

    (anette.flemming@hotmail.com)

    SvaraRadera
  44. FamiljErika

    7.2@live.se

    SvaraRadera
  45. - babymama
    det sätter sig på huvudet.
    eller kanske
    - AtErikas
    - MrsWilhelmsson

    det var allt jag kunde få ut ur huvudet. :)

    (dharice_cool@hotmail.com)

    SvaraRadera
  46. Familyfreckled förhoppningsvis kan du slå mig ett samtal när du kommer på att du älskart ;)

    SvaraRadera
  47. HouseOflove.blogspot.com ? :)


    Min mail är Missjani@hotmail.com

    SvaraRadera
  48. Jag tycker att du ska låta domänen heta Walterika helt enkelt. Snart poppar han frågan och då har du domänen som får med hela namnet på ett bra sätt samtidigt som det inte bara är namnet rakt av.

    SvaraRadera
  49. Har ganska svårt att komma på namn, men eftersom det är min födelsedag känner jag mig lite duktig sådär. Dessa är mina bidrag:

    Familjen W
    Erikas nya liv
    Livet med Wille
    Livet är nuet
    Med Wille i Livet
    Livet med Wille
    Livet för Erika / Life of Erika
    LoveGeneration


    Hoppas du fick lite inspiration nu. Kram på dig!

    Från Viktoria (pillooow@hotmail.com)

    SvaraRadera
  50. Jag ger detta en chans trots att jag är sämst på sånt här. Men jag gillar att hjälpa till. :) Och priset är en av de grejer som ligger högst upp på min "vill-ha-lista". :P

    - Mitt liv som Erika
    - Livet som Erika
    - Live and learn
    - Erikas underbara värld

    Hoppas att jag kunde bidra med något. Håller tummarna! :)

    emmis_soet@hotmail.com

    SvaraRadera
  51. Några förslag till då. Om jag råkar skriva samma som nån redan har skrivit beror det på att jag inte orkade läsa igenom alla kommentarer:

    Erika med flera
    Erika med familj
    Erikas Wärld

    SvaraRadera
  52. my life
    just me
    live your life

    några förslag :D

    SvaraRadera
  53. here&now
    erikaslife
    mylife
    hereIam
    jagErika
    IamErika

    SvaraRadera
  54. Erikasliv ? :)
    livetnu
    levinuet
    welivenow
    weareafamily

    mandiz_street@hotmail.com

    SvaraRadera
  55. Kom på några till (:

    ErikasOrd
    Erika - Dåtid, Nutid, Framtid
    ErikasFuture
    Familjen W i ord
    Erikas familj i ord
    Bloggen om allt
    Erika has it all

    SvaraRadera
  56. Erikas Liv
    Livet enligt Erika
    Erikas tankar
    Erikas ord
    Mamma Erika
    Om Erika

    malinmal@hotmail.com

    SvaraRadera
  57. Jag läste några kommentarer och jag såg att någon föreslagit: Unikaerika. Jättebra ju! :)
    Här kommer mitt förslag: Erkan. Fast unikaerika var ju bättre. Hihi

    vanjis_87@hotmail.com

    SvaraRadera
  58. Staffan Forssberg17 april 2011 kl. 18:41

    Mum - mummy - mumble - mumbojumbo (det kommer man ihåg!).

    staffan.forssberg@tele2.se

    SvaraRadera
  59. Mitt liv, min blogg!
    Familjeliv, min blogg!
    Mitt i livet,Erikas blogg!
    Maude@tyfonmail.se

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar