fredag 3 december 2010

Julklappstips till Henne


 1. Fint fotoalbum från IdapDesign. Handdekorerat vitt fotoalbum. 25 svarta blad 33*36 cm. Perfekt present till kvinnan som gillar minnen. Går att beställa med text på fotoalbumet. Så som datum, namn. etc. Varför inte göra ett fotoalbum till din flickvän med kort från ert liv tillsammans och pryda albumet med era namn och datumet ni träffades? sååå sött!:) 239 kr.

 2. Rolig väckarklocka från SmartaSaker . Är din flickvän/mamma/dotter precis som jag och är omöjlig att väcka på morgonen? Ja då är nog detta perfekta presenten. Väckarklockan som rullar iväg när den startar. Omöjligt att ligga kvar i sängen! Kan förses med eget ljud eller mp3. Så varför inte spela in när du själv sjunger "Godmorgon Godmorgon hör fåglar sjunga glatt godmorgon godmorgon i kör" för det finns väl inget värre? :) 560 kr

 3. Bedårande fingerklocka från Runns. En silver klocka att ha på fingret som endast väger 19 gram! Fin ros i mitten. Perfekt för den som gillar funktionella men ändå snygga smycken! 75 kr (!!!) . Tänk på att ni nu också kan köpa armbandsur på Runns och få 10% rabatt genom att använda kod :Jul.

 4. Elektrisk kryddkvarn från InneOnline. Vem skulle inte vilja ha denna i köket? Till och med Jag som hatar att laga mat vill ha en sån här! Ge mig något som går på elektricitet och jag vill ha det ! haha. Super smidig! Snygg också. 199 kr

 5. Doftljus från O-Råsa. Underbart doftljus som inspirerar till lugn och avkoppling. Doft av aloe och sjögräs. Gjord av sojavax som är helt förnyelsebart! Så bra för jorden också:) 99 kr

 6. Fräsch ansiktskräm från Karin Herzog. En revolutionerande ansiktskräm med stabiliserad oxygen, fukt och vitaminer. Produkten ger huden en friskare och fräschare färg, porerna drar ihop sig och linjerna minskar. Passar alla hudtyper. 519 kr

 7. Fyll i bok från O-råsa. En kärleksförklaring är en fyll i bok som du kan ge till dina allra käraste. I boken fyller du i om minnen, tankar och känslor kring förhållandet i fokus. Jättemysig present att få!! 159kr

 8. Oljebrännare från Paxlux. En oljebrännare i metall för att elda oljor i som sprider en väldoftande arom. 59 kr. Varför inte köpa till oljan "apelsin & kanel" nu till jul. 14 kr.

 9. Armband från Nims Deisgn. Helt utan metall, sydd med småpärlor och sötvattenspärlor. Du kan aldrig gå fel med smycken!! :) 130 kr. Nimsdesign kommer vara med i julkalendern också. Och där kommer de finnas ett erbjudande till er, så kan ni köpa julklappssmyckena lite billigare:)

 10. Marimekkoskål från Inneonline. Den traditionella marimekkoskålen från Ittala. Så himla snygg! Perfekt att lägga i lite lördagsgodis och ställa fram. Så där vuxet ni vet :) 399 kr.

 11. Smyckesställ från Design And art. Ett sirligt och romantiskt smyckesställ för dina örhängen. Perfekt för den kvinnan som har många örhängen som ligger överallt och för henne som inte vill låta dom ligga och damma i ett smyckesskrin. 179 kr.

 12. Grafisk tavla från Studio Nele. "My house was clean last week, sorry you missed it" haha. Riktigt rolig tavla att ge bort till någon med humor :) 200 kr. Nu kan ni ju också passa på att tävla i tävlingen som jag har i samarbete med studio Nele där ni kan vinna en tavla!! Ännu bättre än att köpa eller hur? :)

 13. Supergullig kudde från DudeDesign. Så fin kudde, och finns flera andra i samma stuk. Med giraff på, eller med en bulldog.

 14. Bakbok från Kalasfårm. "Kalasgoda muffins, kakor & andra bullar" Fin och mysig bakbok med fina och läckra bilder!

1 kommentar:

 1. Haha finns det inget värre än när någon sjunger "Gomorron, gomorron"-sången... ?
  Stackars min dotter, jag brukar sjunga den för henne titt som tätt!
  (fniss)

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar