torsdag 27 januari 2011

En dålig dag

Detta är helt enkelt inte min dag idag. 
Nu går allt snett. Wille känner av att jag är ledsen så nu bara han gråter också. Det är inte bara det här med röstningen som gått snett utan så mycket mer! Det blev ingen babysim heller. Så nu är vi hemma, och jag kör Wille över tröskeln med vagnen för att få han att lugna ner sig. Roligare kan man ha! Jag skulle bara vilja blunda och låta denna dagen vara borta och ta nya tag imorgon!

Men en sak är bra. 
Det ser ut som jag har en lösning på tävlingsproblemet! 
Jag återkommer lite senare med lösningen. 
Fortfarande lite detaljer som skall fixas.

6 kommentarer:

  1. Vad var det för tävling då? är ju inte ditt fel så oroa dig inte :)

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Ser att du är med och tävlar hos Anni Honey om ett valfritt smycke från Lolux! Tänkte bara passa på att säga att om du nu nu inte vinner, eller om du tycker det är en hemsida med snygga smycken? KIKA IN på min blogg och hämta en rabattkod där jag erbjuder alla mina läsare hela 20% Rabatt på hela ditt köp hos lolux.se!

    Värt att kika in i min blogg! :) Ha det bra.

    SvaraRadera
  3. Så trist det är när tekninkens under bara krånglar. Men det är inte ditt fel och jag är säker på att du kommer att fixa det på bästa sätt :)

    Edvin mår nu bättre. Det var hans tröga mage som spökade. Så nu gäller det att lyckas lura i han laktulos ...

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Vad tråkigt att det blev så här och stackars dig som mår så dåligt över det, och att det ska gå ut över din familj. Du menade ju bara väl med tävlingen och kunde ju inte på något vis rå för att tekniken skulle trassla till det.
    Ta nu hand om dig och familjen!

    SvaraRadera
  5. SV: Jag håller med, det låter säkrare att hålla sig utanför dess värre tror min dotters pappas ex att jag är på hans sida osv. och har tagit avstånd ifrån mig och Alva totalt. Det innebär att Alva inte får chans att lära känna hennes syster osv. heller, vilket är väldigt tråkigt.

    Kram Sanna

    SvaraRadera
  6. Det var med andra ord inte bara jag som hade en riktig SKITDAG på alla möjliga vis igår ;) Tack för att du gjort ditt bästa för att lösa problemet ! Det blir bra det här, lixom fredagen, nu tar vi nya tag ! kram

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar