söndag 3 april 2011

Alla vill testa

Alla som kommer hit vill självklart testa vibrationsmaskinen ProPlate från Bwell och alla blir positivt överraskade. Det är faktiskt skönt att stå på den och efteråt känner man sig lätt och ledig i kroppen! Sån himla otur att jag varit sjuk så länge nu, det är svårt att se om det gett något resultat när jag inte kunnat träna på 3 veckor och man går ju inte bara ner i vikt av att använda maskinen utan man måste komplettera med träning. Maskinen skakas lott fettmolekylerna i kroppen och gör det lättare att bränna fett och gå ner i vikt. Men när jag då inte tränar i övrigt, ja då spelar ju inte skaket så stor roll. Men jag får se att jag ändå har övat balans och styrka i kroppen genom att använda ProPlate nu, även fast jag inte gått ner i vikt. 

Idag var det i alla fall pappa som var på maskinen och han villa knappt gå av den, haha :)  När vi hade halv åtta kväll hos oss så var den också en populär del i det hela, inne i barnrummet samlades vi i en ring kring maskinen och provade en och en. Det är faktiskt riktigt roligt även fast man inte tränar, att använda maskinen. Man låter så rolig när man pratar, så det är en liten stämningshöjare:) Haha.


 Jag lovar att skriva en utförlig recension exakt om hur det har varit att träna med ProPlate senare under månaden, när jag faktiskt har kunnat använda den i kombination lite bättre. Nu när denna förkylningen har gett sig så ska jag försöka komma igång ordentligt igen och kombinera ProPlate med vanlig träning. Så då får ni läsa. Jag vet att det är många av er som är nyfikna och undrar. Så nu har jag gett mitt löfte! :)



2 kommentarer:

  1. Klart som tusan att alla vill testa !! Det verkar vara både kul och effektiv träning för hela kroppen :)

    SvaraRadera
  2. Jag säger som Fröken M, klart alla vill testa, jag är själv jättenyfiken och ser fram emot en urförlig recension sen!

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar