torsdag 7 april 2011

Paketet och resultatet!

Rätt svar på Gissa Paketet denna gången var en Glassmaskin från OBH Nordica. Svårt va? :) Ni har ju alltid lyckats gissa rätt i alla andra tävlingar, detta var första ingen har kunnat gissa rätt. Tur att det inte var något pris i tävlingen då :) Vi har alltså fått möjligheten att testa och recensera denna. Tänk så glada vi blev! Tack OBH Nordica!! Denna kommer (tyvärr för min figur) att användas ofta! Ikväll ska den testas, så snart kommer recensionen! Men vet ni vad det bästa av allt är. Ni ska också få en!! :) En av er kommer alltså kunna vinna en sån här smidig glassmaskin här i bloggen. Tävlingen kommer strax, så håll utkik. Glöm inte att lägga till bloggen på Bloglovin så du inte missar tävlingen.


Follow I got too much time to kill

"En ny sorts glassmaskin
Ice Cream maker från OBH Nordica är en snyggt designad glassmaskin för otåliga glassälskare. Varje skål rymmer två portioner (2 x 0,35l). Förvara skålen i frysen tills det är dags att använda den (skålen fungerar som frysblock). Vispa ihop smeten, häll ned smeten i skålen och kör sedan maskinen i 10-15 minuter tills glassen är klar. Glass innehåller oftast en rad e-ämnen och färgämnen. För många föräldrar känns det tryggt att göra sin egen glass med naturliga ingredienser. Allt som behövs är grädde, ägg, vanilj och socker för att få till en god gräddglass!"

3 kommentarer:

  1. Härligt, vilken tur du har som får testa den. Jag tål inte riktigt glass så jag hoppar den tävlingen, sätter hoppet till Sky Turtlen istället :) Ser dock fram emot recensionen!

    SvaraRadera
  2. WOW vilket härligt paket! :D Det hade jag aldrig kunnat gissa. Ser fram emot tävlingen! :D

    SvaraRadera
  3. Ang toaskyltstävlingen så får man välja färg o storlek själv så tävla på du! ;)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar