fredag 29 april 2011

Favvon för liten

Ja det är väl bara att inse. Wille har vuxit ur favoritbodyn. Typiskt. Denna har varit ett kärt plagg. Ett sånt där som man alltid använder först när man har tvättat. Jag har nog tvättat denna närmare 20 gånger och fortfarande är färgen så klar. Underbart! Nu har han tyvärr en stor urringning och den skär nästan in i låren. Jag längtar tills han stannar av lite i växten och man kan få njuta av kläderna lite mer än någon månad. Det känns lite förgäves att lägga massa pengar på kläder nu när han ändå växer ur dom direkt och ändå gör man det. För det är ju så kul med barnkläder! Jag har aldrig varit en som shoppat innan, men vissa dagar kan jag knappt hålla mig från att trycka på "lägg i kundvagnen" eller gå en promenad ner till stan och fynda lite :)

Nu är det i alla fall jag som ska gå in på DobiDobi och "lägga till i kundvagnen" en likadan body fast i storlek 80 :) Just nu har dom rabatt på just denna 149 kr istället för 199 kr. Perfekt!

2 kommentarer:

  1. Jag känner igen det där, hittade ett par perfekta jeans till dottern som jag köper större storlek av så fort de blir för små. Dom åker på så fort dom är rena, och blir alltid prioriterade när det ska tvättas :D Bävar inför den dagen de plockas bort ur sortimenten, huua. Bäst jag köper ett par i varje storlek så hon har tills hon fyller 20.

    SvaraRadera
  2. bodyförlängare är väldigt smart med.. det använde vi och det fungerade super.

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar