onsdag 20 april 2011

Wille står i soffan

Tröja från Kappahl
Godmorgon alla! Underbar natt har det faktiskt varit. Jag har bara behövt gå upp två gånger. Det märks att Wille sover mycket djupare i hans egna rum. Skönt! Han äter ju fortfarande två gånger per natt, och BVC sköterskan säger att han förmodligen kommer göra det åtminstone tills han blir 1 år. Han behöver helt enkelt mycket mat.

Dagens nya påhitt är att stå i soffan och gunga upp och ned med rumpan. Gärna samtidigt som man slår med händerna på kanten och skriker "AAOooooo". Idag fick Wille vara lite nakenfis för jag var så himla sugen på hans lår. haha. Låter kanske knäppt, men det finns inget gosigare!! Så lena och gosiga och härliga. Jag kan ligga och gossa med dom i evigheter. Goooosoososoosos.

Idag blir det en städ-dag. Jag har en otroligt stor att-göra-lista och det ger mig lite kramp så jag bara sitter och stirrar in i väggen istället. Hela lägenheten ska plockas, dammas, dammsugas, moppas. Sen ska jag fixa med en hemlighet inför namngivelseceremonin, som tar väldigt mycket tid. Sen ska jag baka tårta och jag måste köpa någonting Wille kan ha på sig. Jag ska färga mitt hår och jag ska skriva ett litet tal. Hur ska jag hinna med? Jo. Genom att börja NUNUNU.

3 kommentarer:

  1. ohh skit.. allt händer för fort med honom.. man hinner ju inte med..
    du får ta och lugna ner hans utveckling lite hihi

    SvaraRadera
  2. jadu.. hade jag vetat hur man gör för att få barnen att stanna i bebisstadiet så hade jag fixat det med min tjej hihi.. men kanske går det att få tag på sånna dära krumelurpiller som pippi hade.. Hmm kanse ska googla på det :P

    fast i och för sig så är alla stadierna mysiga på sitt sett.. som nu så älskar jag ju när Tove säger kloka saker :)

    Jag får väll ta och satsa på ett syskon snart så vi får en bebis igen :P

    SvaraRadera
  3. Vilken skön BVC sköterska du verkar ha! Emma åt på nätterna tills hon var strax över 10 månader - hon var verkligen hungrig - men varje gång jag var på BVC fick jag en utskällning att jag gav henne mat på nätterna.. tillslut slutade jag berätta och ljög... ;) Blev folk av henne ändå! ;)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar