fredag 1 april 2011

Dubbelsidig öroninflammation

Jag ringde 1177 och fick en tid hos jourvårdcentralen. Det visade sig att Wille har dubbelsidig öroninflammation. Så nu fick jag antibiotika som jag ska ge honom. Det gick inte så bra direkt. Hälften hamnade på golvet och andra hälften på Willes pyjamas. Tusan också. Men förhoppningsvis fick jag i honom åtminstone någonting. Stackars min lilla älskling. Så ont har han :( Det gör ont på mig också, att se han ha ont. Usch. Detta är inge roligt.

8 kommentarer:

  1. meeen wille då urs jobbigt!!!!! krya på dig nu Wille kramar

    SvaraRadera
  2. Nämen, stackars lille Wille. Det brukar oftast ge med sig ganska fort när de fått antibiotika även om man inte får i allt (det är skitsvårt, jag vet, och inte blir det lättare när de är tre kan jag tala om), stora tjejen hade några öroninflammationer och det värker i hjärtat att se, se till så han sover riktigt högt det han får sova, det hjälper. Jag hoppas han blir bättre fort!

    SvaraRadera
  3. :( usch, stackars liten, inte konstigt att han vart ledsen :(

    SvaraRadera
  4. Prova att höja huvudändan på hans säng, det brukar lätta trycket när dom ligger ner på de små öronen. Tyvärr glider ju hela bebben ner allt eftersom, men det blir ju ändå rätt vinkel. Har du "gungfötter" (kommer inte på namnet nu) så tar du bort dom i fotändan!
    Finns väldigt enkel zonterapi att göra också, som kan lätta eller förebygga öroninflammationer!
    Krya på er!

    SvaraRadera
  5. Har du en spruta att ge medicinen med - annars är det ett tips. Lite lättare att få in medicinen i munnen är min erfarenhet.

    Krya på er!

    SvaraRadera
  6. Usch och fy! Är alltid lika hemskt när de små blir sjuka. När Emma blir sjuk brukar vi ha henne att sova i vagnen, brukar vara lättare att justera huvudändan och få henne att sova då.. När hon var riktigt lite hade jag henne i bärsele och sov när hon var förkyld.

    Lycka till och hoppas han kryar på sig snabbt!

    SvaraRadera
  7. ush öroninflamation gör ju så ont och barnen verkligen lider..

    fick du antibiotika i flytande form som han ska svälja???
    vi har alltid fått anibiotika i örondroppar..
    spännande att det är så olika på olika vårdcentraler.

    hoppas att han Wille får i sig lite grann varje gång iaf så han slipper att ha ont i öronen.
    och som föregående kommenterare skrev höj huvudänden på sängen.
    Vi har fått göra det varenda gång som tove bara blivit förskyld men oftast hjälper inte det för hon får öroninflamation ändå varje gång hon blir förskyld.

    krya på er.

    SvaraRadera
  8. Tack till er alla! Söta ni är!

    Andrea: Ja vi försöker backa upp sängen med pocket böcker (hahaha) men alltså han rullar liksom bara ner, han rör sig så mycket. Krångligt det där. Och det är omöjligt att få i han pencillinet! :(

    Ylva: Det där med zonterapi lät intressant? Vart kan man läsa mer om det? Ja att höja sängen gör vi, och ja han rullar ner, haha. Men lite bättre blir det allt.

    Erika/Pyssling: Ja vi körde med spruta igår men det gick nästan sämre än sked. Jättekrångligt. Han bara ålar sig och spottar ut allt.

    Cecilia: Vagnen var ett bra tips!! Smart. Tack!

    Alexandra: Ja det är hemskt att se att dom har ont :( Ja jag fick flytande, och det är omöjligt att få i det!!:( Sån otur det känns man har nu. Wille är ju sjuk hela tiden! :(

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar