onsdag 27 april 2011

Dagens planer

Godmorgon alla! Nu börjar nästan vi bli bortskämda med sömnen. Idag har jag sovit ca 8 timmar och då gick jag ändå och lade mig väldigt sent. Jag kunde nämligen inte sova förrän jag hade fått reda på att allt gått bra på förlossningen igår, och det gjorde det. Mitt i natten fick vi ett mms med en bild på en så otroligt söt nyfödd liten flicka på mammas bröst. Det var så det tårades i ögonen på mig. Jag mindes tillbaka till den underbara känsla! Grattis till er, jag är verkligen så glad för er skull. Grattis Grattis!! Nu börjar livet!!!

Igår kväll var jag och Magnus ute och joggade tillsammans. Väldigt smart uppfunnet. Vi tog Wille i barnvagnen och gick till Stadsparken, där i vattnet finns det en udde och ett spår runt den. Spåret är 1.1 km långt. Vi körde så att en gick med barnvagnen och den andra sprang åt motsatt håll. När man möttes så bytte man. Så man sprang väl 700 och gick 400 om och om igen. Det var faktiskt roligt. Tyvärr kunde vi inte göra det så många gånger för Magnus fick världens skoskav och han stannade mitt i promenaden. Det betydde att jag gick in i väggen totalt för jag trodde att jag skulle möta honom ungefär där efter 700 meter och gjorde världens spurt. När jag kom runt hörnet insåg jag att Magnus inte alls var i närheten. Luften bara tog slut och jag kände mig alldeles svimfärdig. Där lärde jag mig i alla fall min begränsning.

Idag ska jag och Wille på föräldragrupp och träffa alla igen. Det var väl fyra veckor sedan vi träffade alla. Känns konstigt att det gått så lång tid med tanke på att vi annars träffas minst 1 gång i veckan och ofta fler. Men nu ska vi i alla fall äntligen komma ut lite.
Stilig groda i body från lindex :)

1 kommentar:

  1. Hej, har två auktioner nu som jag tror du kommer gilla..

    Svängbilen: http://liiiindanilsson.blogg.se/2011/april/auktion-svangbilen-ifran-kullerbyttanu.html#comment
    Strandleksakerna: http://liiiindanilsson.blogg.se/2011/april/auktion-strandleksaker-ifran-kullerbyttanu.html#comment

    tipsa gärna om dom! :D
    o följ mig gärna på blogglovin

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar