måndag 11 april 2011

Vad skulle Gordon Ramsey sagt?



Idag har jag i alla fall fått lite saker gjort
. Jag har fyllt frysen med mat till Wille. Haricoverts är en av favoriterna här hemma. Potatismos blev det till oss, jag måste faktiskt erkänna att jag gör ett underbart potatismos. Skulle jag varit med i Hells Kitchen och presenterat min signaturrätt så skulle det bli mitt potatismos. Undra vad Gordon Ramsey skulle sagt då? :) Ni får ursäkta den stora annonsen i början på inlägget också. Det ska inte vara så här sen. Det är bara ett test just nu. Jag har nämligen svårt att få vissa annonser/flash-filer och andra gadgets att fungera på min sida nu när jag har en ny Artisteer design. Det stör mig jättemycket. Så jag ska testa om det fungerar när jag sätter det direkt i inlägget. Så detta är alltså inget som kommer finnas jämnt. Fungerar det? Ser ni annonsen?

10 kommentarer:

  1. Jag ser den inte. Jag har förvisso flashblock men får på vanliga flashapplikationer upp en ruta så jag kan klicka fram annonsen (det blir alltså en tom ruta istället för en annons med en typ playknapp i), här blir det bara ett stort vitt fält i början av inlägget med en liten text "Annonser från BloggPartner", alltså varken ruta eller playknapp. Detta i Firefox. Den kommer inte fram för mig i Internet Explorer eller Google Chrome heller (där jag inte har flashblock).

    SvaraRadera
  2. Jag använder RockMelt och jag ser ingen annons. Bara så att du vet. =)

    SvaraRadera
  3. Jag ser inte annonsen.
    Men jag har fått min klocka och den är jätte fin! Tack så mycket :)

    SvaraRadera
  4. jag ser den inte...
    Trevlig kväll ! kram

    SvaraRadera
  5. Jag kollar visserligen med iPhonen men jag ser inte reklamen.
    Min systers sambo gör också så jäkla gott potatismos :)
    (jag har aldrig ens provat ;)

    SvaraRadera
  6. Jag ser inte heller annonsen. Jag ser bara "Annonser från Bloggpartner" och sen ett stort mellanrum innan texten. Mums vad gott med potatismos! Hihi Gordon hade säkert berömt det! :D

    SvaraRadera
  7. Tack alla för att ni säger till!! :)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar