onsdag 6 april 2011

Somna av sig själv

Det är inte ofta det händer men igår somnade Wille av sig själv mitt under leken på Golvet. Jag vet inte varför jag blir så glad av det. Men det känns ändå som att det är liksom en bekräftelse på att han mår bra, och trivs, och är nöjd. Detta är typ femte eller sjätte gången det händer, så ungefär en gång i månaden då i genomsnitt som Wille somnar av sig själv. Och ser ni. På Mage!! Wille som alltid har hatat magen så mycket. Helt plötsligt så ska vi somna av oss själva och dessutom på magen. Ja. Saker förändras hela tiden. Det är rätt så skönt! Då kanske hans beteende på nätterna förändras plötsligt också. Man kan ju alltid hoppas.

5 kommentarer:

  1. Vilken härlig stil han har, Wille!

    SvaraRadera
  2. Jag hoppades också att nåt (sömnen) skulle förändras (bli bättre) från han var 1 månad och allt som hade med sömn att göra blev jobbigt..
    Först efter ett år började det sakta bli bättre.
    Det var i samband med att vi flyttade och han fick sova i eget rum. (iaf natten blev bättre och han sov ibland hela nätter. Halleluja!)

    SvaraRadera
  3. hihi vad härligt! min lillgrabb somnar typ jämt av sig själv, men däremot sover han vääldigt sällan, haha! lite kul att plötsligt se honom totaldäckad i soffan eller nåt :P

    SvaraRadera
  4. Han är la för go!
    Där ligger han perfekt!Ser ju supermysigt ut.
    Jeansen har vi till Victor oxå.Så tuffa!Kram

    SvaraRadera
  5. hihi det där ser verkligen himla härligt ut! :)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar