fredag 15 april 2011

Svinn

Idag har jag haft en heldag i köket kan man säga. Jag har lagat storkok till Wille. Kycklinggryta med blomkål och broccoli som Wille tyckte jättemycket om. Sen blev det Fisk med morötter, tomat, lök och blomkål.. Den har vi inte testat än men Wille tyckte om vår förra fiskgryta så hoppas han tycker om denna också. Sedan gjorde jag tyvärr ett stort misstag på sista rätten. Det blev köttfärs stekt med dill och smör och sedan kokt med potatis och grädde. När det var klart så mixade jag ner det. Glömde ju att man inte kan mixa potatis. Det hela blev en limmig sörja och omöjlig att ge till Wille. Typiskt. Det är tråkigt när man lägger ner tid på nått och så är det bara att kasta direkt. Det kunde ju faktiskt stå i receptet i barnmatsboken att man inte skulle mixa maten, så att glömska och yra mammor som mig inte gör det! Aja. Lite svinn får man väl räkna med.

4 kommentarer:

  1. Kan man ju tycka.. tror få personer är så virriga som mammor (eller kanske bara är du & jag) ;)

    Vet inte hur mycket mat som jag gjorde till Emma som hon hann "sluta tycka om" innan lådorna var färdig uppätna.. tillslut gav jag upp och gjorde många småkok istället... ;) Nu äter hon i princip allt.. Allt frön köttbullar och makaroner till stenar och sandkakor.. ;)

    Hoppas ni får en bra helg, å smaklig måltid till lille Wille!

    SvaraRadera
  2. åh, vart hittade du recepten? sa dom verkligen att man skulle steka köttfärsen? Jag har gjort det någon gång men man ska väl egentligen inte ge dom stekt mat när dom är så små?

    SvaraRadera
  3. Hmm ja, det där märkte jag också vid ett tillfälle. Skitgod mat var det också som jag sparade lite till sonen av och mixade för att ge honom när han vaknade... Resten åt vi andra upp.
    Och så var jag tvungen att ge honom något annat istället. Ur burk...

    SvaraRadera
  4. Oj vad duktig du är! Tror jag lagade mat till Kalle tre gånger och ingen av gångerna gillade han det. Men nu älskar han mammas mat såklart :)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar