måndag 25 april 2011

gamla jeans

Nu kommer jag i mina gamla jeans igen. Tighta som körvaskinn men nu sitter dom! Halleluja!! Detta firade jag genom att gå ut och gå med barnvagnen i 2 timmar. Trots fruktansvärd ryggvärk och ont i låren. Detta resulterade i ännu mera ryggont (daahh). Nu vill jag bara lägga mig och vila i soffan, men jag har en liten gosegris här som absolut inte vill vila just nu. Jag får skylla mig själv :)

Idag ska jag göra storkok till Wille igen. Det känns som jag inte gör annat än lagar barnmat, det tar slut så snabbt! Idag blir det en fiskrätt en kycklingrätt och en köttfärsrätt. Enkelt och bra. Sen är det bara att variera mellan dom så vet jag att han fått i sig allt han behöver. 

Såååå gött väder ute också. Var bara tvungen att säga det. Känns som en klassisk sak att starta ett inlägg med men ibland vill man ju göra lite revolt så jag avslutar med det istället. Cool.

5 kommentarer:

  1. Halleluja!! hurra hurra, jag vet känslasn :)

    SvaraRadera
  2. Grattis till att komma i gamla jeans..
    Själv slängde jag nyligen ett par orange (ja de var verkligen det) jeans som jag hade när jag var 18-19... Det kändes liksom som att även om jag skulle råka gå ner så pass i vikt så jag vägde samma som då (55 kilo) så skulle de nog inte passa ändå efter 3 graviditeter. Höfterna blir ju bredare och en massa löst skinn kan man ju inte trolla bort heller.
    Men det satt hårt inne, de har överlevt många utrensningar och flyttar sedan dess haha

    SvaraRadera
  3. Helt sjukt coolt! och ännu coolare att komma i jeansen igen... ;) Om ihåg den känslan - sann lycka! Grattis! ;)

    SvaraRadera
  4. Grattis! Wow! Kul att få komma i gamla jeans, korvskinn eller ej :) hihi

    Illa med ryggvärken bara :(
    kram kram

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar