lördag 30 april 2011

Knoppar och Energi

Åh jag får sån energi av detta underbara väder! Klockan 7 gick jag och Wille upp imorse och gick ut i köket och hela köket är fyllt med härligt varmt solsken. Jag bara längtar tills klockan blir lite mer så det är värt att gå ut och sola sig! :) Så idag lär jag och Wille tillbringa största delen av dagen ute i det göttiga vädret. Sen när Magnus kommer hem så får han ta över och mysa lite. Stackars Magnus försov sig imorse. Hans mobil hade dött så klockan ringde inte. Väldig tur att Wille vaknade och började skrika och väcka han så han inte missade jobbet helt. När han tittade på klockan var det 5 minuter kvar tills han skulle börja. Jag lovar att han typ kom i tid ändå. Han bara satte på sig kläder och drog. Han hade knappt vaknat.

Ikväll ska jag jobba igen!! Jag riktigt längtar. Ska bli så himla roligt. Sen att det är festivalborg i Örebro idag också gör ju inte saken värre. Det kommer vara sjukt mycket folk och fest fest fest. Mycket pengar, roligt folk, bra musik. Åh vilken puls! Kul.

Nu lämnar jag er med en bild på trädet som står på vår uteplats. Det är så himla fint nu när det håller på att slå ut tycker jag.

6 kommentarer:

  1. hoppas att du kommer ha de roligt i kväll på festivalborg! Vilken vacker bild :)

    SvaraRadera
  2. Samma med energin här, typ, när jag får lägga mig i tid iaf :D Långtar tills allt slår ur här. Vaaad fina dom där blomnmorna är :)

    SvaraRadera
  3. Hur är det när man jobbar som croupier i Sverige, får man ta emot dricks då?
    Jag har en vän som arbetar som det i Reno. Hon kan ibland få riktigt mycket dricks.

    SvaraRadera
  4. Åh Magnolian är så vacker! Vi har en här utanför i lite mörkare lila ton :)

    SvaraRadera
  5. Trevlig Valborg till dig, hoppas du får en riktigt rolig kväll!

    Åh vad avundsjuk jag blir på ditt vackra Magnolia-träd. Skulle VERKLIGEN vilja ha ett sådant på tomten men de är inte härdiga häruppe på mina breddgrader dvs. Luleå

    SvaraRadera
  6. vilken härlig vårbild!

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar