söndag 17 april 2011

Eget rum!!

Jag skrev ju fel i förra inlägget. Wille sov inte i egen säng för första gången. Han sov i eget rum för första gången. Det är ju lite skillnad :) Tänkte bara skriva det. För er som undrade:)

Nu har vi varit på en långpromenad och köpt fint påskpynt och även målarfärg och penslar så nu ska vi måla ägg för hela slanten. Bildbevis kommer senare :) Sedan gick vi ner till ån och satte oss på bänkar och solade lite medan Wille sov gött i vagnen. Det var otroligt skönt. Blåste lite kallt bara men när vinden stod still var det gassande varmt.

Nu har vi i alla fall baxat upp med snygga papp-tallrikar och plast-glas så nu kan vi lugnt ta emot alla på namgivelseceremonin. Det blir lite plastigt, men sånt är det. Vi har inte tillräckligt till alla annars. Men vi har i alla fall köpt med lite fina mönster så det inte ska se så himla tråkigt ut.

3 kommentarer:

  1. Vad roligt att han redan sover i eget rum :) Och skoj med lite påskpyssel :)

    SvaraRadera
  2. Jag kan säga att vi fick myycket lugnare nätter när J fick eget rum! Tror vi väckte varandra när vi sov tillsammans? Jag vaknade av att han bökade i sömnen, och han vaknade av att jag kollade honom typ :) Hoppas det håller i sig för er!

    SvaraRadera
  3. Nu har jag en auktion till :) kolla gärna in den.
    http://liiiindanilsson.blogg.se/2011/april/auktion-scraf-haklapp.html#comment

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar