lördag 9 april 2011

Grattis Syrran!!

Grattis Älskade syster på din 30 års (dagen efter) dag
Detta inlägg skulle egentligen kommit ut igår, men eftersom bloggen krånglade så himla mycket igår så blev det försenat och kom ut idag istället. Sånt är det. Men jag vill i detta inlägg hylla dig, och alla de versioner som finns av dig :) Men speciellt en talang du har och detta gör jag med dessa bilder. 

 Syrran
Utan Ben
Utan kropp
Utan Hals

Utan Östrogen



Utan vett :)


Som ni ser så så har syrran en underbar egenskap. Hon kan bjuda på sig själv. Jag kan inte skratta med någon annan som jag gör med dig. Vi hamnar i någon slags bubblande skratt-symbios, som vår underbara Änglakör ungefär. Den borde vi ställa upp med i Idol. Undra hur den låter i andras öron? :) Nu kanske du tycker jag är elak som hänger ut dig här med massa kort, men du förstår. Den dagen en storasyster fyller 30 så är det ok för en lillasyster att ge igen. Det är nu det vänder och det är bättre att vara ung. Så nu ger jag igen för alla kvällar du har kunnat stanna uppe när jag fått gå och lägga mig. Alla kvällar du har skrämt mig för spöken, lurat av mig på godis, snott mina pengar, fått mig att springa och hämta saker på tid. Ja du ser. Alla de hyss du gjorde mot mig när vi var små. Jag minns allt. (eller jag har fått det återberättat, haha) Så detta var min revansch. Hoppas den sved! :) Som avslutning vill jag ännu en gång önska dig grattis på din 30års (dagen efter) dag. Jag hoppas du får en toppen (dagen efter) dag så firar vi varandra i Skagen i Maj! :) Älskar dig!!


2 kommentarer:

  1. fina bilder :) grattis till din syster!
    vad vårligt och fint du har gjort i din blogg :)
    mycket snyggt!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag tänkte tipsa dig om att kolla in min blogg där jag säljer unika crystal bullet halsband, och även snart kommer att sälja andra smycken skapta för hand av främst naturprodukter.
    Välkommen in!
    Kram Johanna-Sofia
    http://creativity.webblogg.se/

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar